שינוי תחושה בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

11/03/2012 | 22:22 | מאת: שמואל

רופא נכבד. מדוע אני מרגיש לעתים כי כפות רגליי שורפות במשך מספר שעות ולאחר מכן ההרגשה היא כאילולא היה דבר והכל רגיל וכל התחושות נורמליות לחלוטין? האם יש הסבר שרגע התחושה היא כזו ורגע אחר התחושה היא אחרת? מודה מראש.

שלום שמואל תחושת שריפה ברגליים אופיינית לחולים הסובלים מנוירופטיה סוכרתית. תחושה זו עלולה להיות ממושכת או התקפית. לפעמים היא מחמירה בלילה לפני השינה או אחרי מאמץ. במידה והכאב רב ניתן לנסות מגוון תרופות היעילות באופן מסויים בהורדת הכאב הנוירופטי. אני ממליץ לך להוועץ בנושא ברופא הסוכרת שלך.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול