הורדת אינסולין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

02/03/2012 | 19:49 | מאת: מאיה

שלום לך,אני רוצה לשאול איך אפשר להנמיך את כמות האינסולין שאני מזריקה לעצמי? אני יודעת שזה נעשה בהדרגה,ולשם כך צריך לאזן את האכילה. אני מודעת לכך שאני צריכה ללכת לבדיקה אצל אנדוקרינולוג אך מכיוון שזה לא יוצא,כבר כמה זמן אני שמה לב שרמות הסוכר שלי דיי בשמיים יחסית לגילי (17) והמשקל שלי דיי גבוה ואני מעוניינת להתחיל לאזן את כל זה,ולעבור ל 4-6 יחידות אינסולין לפני/אחרי ארוחה ולא 8-9.

שלום מאיה שינוי במינון האניסולין צריך להעשות במעקב רופא סוכרת. חולים לפעמים צריכים להוריד את מינון האינסולין אותו הם נוטלים כאשר הם יורדים במשקל, מגבירים את הפעילות הגופנית ומקפידים על דיאטה מתאימה. בנוסף לפעמים, במעבר למשאבת אינסולין נזקקים החולים לפחות יחידות אינסולין. המלצתי אליך היא לפנות לרופא הסוכרת שלך בכדי לשפר את איזון הסוכרת. מינון האינסולין נקבע לפי המינון האפקטיבי שמוריד את סוכר הדם. חולים מסוימים נזקיים ליותר אינסולין ואחרים לפחות.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול