כדורים מול אינסולין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

22/02/2012 | 07:35 | מאת: שמואל

רופא נכבד. לאחר טיפול באינסולין לנטוס בתקופה של בערך 8 חודשים אני רואה שאותם הרמות אינן משתנות ביחס לתקופה שהשתמשתי בגלולות האם תוכל להמליץ לי לחזור לגלולות. (בודאי לא תמליץ לי לעבור לאינסולין מהיר תגובה אשר בו יש יותר תופעות של "היפויים") מודה מראש.

שלום שמואל אתה צריך להוועץ ברופא הסוכרת שלך לגבי שינוי הטיפול התרופתי. שילוב טיפול בלנטוס , כחלק מתכנית הטיפול , יעילה רק במידה ואתה נמצא במעקב ומשנה את המינון בהתאם לתוצאות הסוכר (באופן הדרגתי). יתרון השימוש באינסולין הוא שאין לו מינון מקסימלי. המינון נקבע לפי צרכי החולה בהתאם לירידת הסוכר. חשוב להוועץ ברופא סוכרת לגבי שילוב בין תרופות פומיות לאינסולין. פעמים רבות , נזקקים חולי סוכרת לשילוב בין תרופות פומיות לאינסולין בכדי להגיע לערכי הסוכר הרצויים. חשוב להדגיש, ההגעה לאיזון היא תהליך משותף לחולה ולרופא הסוכרת. רופא הסוכרת צריך להמליץ על שינויים שיביאו למיצוי היכולות של התרופות השונות בהן אתה משתמש.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול