ויקטוזה

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

16/02/2012 | 13:25 | מאת: גאולה

מזה חודשיים אני מזריקה ויקטוזה 1.2 ירדתי משמעותית בכמויות האינסולין שהרקיעו שחקים ואף במשקל, אולם אני סובלת מצרבות קשות, שאלתי, האם אפשר ליטול אומפרדקס יחד עם ריקטוזה, אינסולין וגלוקומין, והאם אפשר ליטול אותו קבוע. ואם כן איזה מינון של אומפרדקס מומלץ בתודה מראש

שלום גאולה בדרך כלל אין מניעה ליטול אומפרקס עם תרופות לטיפול בסוכרת. חולים רבים נוטלים שילוב זה. מאידך, ההחלטה על הוספת טיפול ממושך בתרופה צריכה להתבצע על ידי הרופא המטפל. יש לשקול האם יש מקום לברור נוסף של הצרבת ממנה את סובלת. לגבי המינון- הוא משני לסיבה ומשתנה בין חולים. מכאן שאני ממליץ לך להוועץ ברופא המטפל בך.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול