המשך לשאלות

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

19/01/2012 | 18:05 | מאת: אליהו

האם אתה ממליץ לפנות לדיאטנית או לשמור אני בעצמי. ועוד שאלה חשובה לגבי מוצרי חלב מה לאכול אני שותה המון נס קפה זה מותר? וחלב ככה מותר לשתות. אשמח לתשובות ותודה לך על הכול. ביייי

שלום אליהו במידה ועליך לרדת במשקל, דיאטנית יכולה לעזור. חשוב שהדיאטה שיבנו לך תתאים לאורח חייך. באופן כללי אין מניעה לשתות קפה או מוצרי חלב. אין המלצה לגבי הכמות. כל דבר המכיל קלוריות ונצרך בכמות גדולה יגרום לעלייה במשקל. מוצרי חלב המכילים פחות אחוזי שומן , בדרך כלל מכילים פחות קלוריות.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול