פטריה

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

17/01/2012 | 14:43 | מאת: ...

אישה שהיא סובלת מסוכרת דרגה 2 ומטופלת בויקטוזה ויש לה פיטריות ברגלים אך נראה כי המצב יציב סטטי ואין החמרות וכו' האם זה לא צריך להפריע ו..אז מה אם יש? או שזה סימן לא טוב ולא סובל דיחוי בכל מקרה?? תודה

שלום כפות הרגליים בחולי סוכרת חשופות יותר לזיהומים שבמקרים קיצוניים עלולים להוביל לקטיעה ואף מוות. מכאן שחשוב ביותר לטפל בכפות הרגליים. אזור של פטרת מסכן את החולה בכך שהוא פוצע את העור ומהווה מקור זיהום וכניסת חיידקים לגוף. חשוב לפנות לפודיאטר ולטפל בפטרת.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול