העמסת סוכר

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

12/01/2012 | 08:44 | מאת: אנה

שלום רב. לאבא שלי עשו בדיקת סוכר רגילה. התוצאה הייתה 102 שקצת מעל הגבול העליון. הרופאה שלחה אותו להעמסת סוכר 75G.לפני העמסת סוכר התוצאה היתה 99, לאחר שעתיים- 65.מה זה אומר? חשבתי שהתוצאה צריכה להיות יותר גבוהה. אני מאוד מודאגת.יש לציין במשפחה של אבא (אמא שלו, 2 דודות) היו עם סוכרת.תודה מראש!

שלום אנה המספרים שרשמת הם בתחום התקין. אכן סוכר בצום מעל 100 אינו תקין אך בכדי להגדיר סוכרת הוא צריך להיות מעל 125. שעתיים לאחר העמסת סוכר , ערך סוכר מעל 200 מגדיר סוכרת ומעל 140 מגדיר תרום סוכרת. ערכים נמוכים מזה נחשבים לתקינים. בכל זאת מומלץ לאביך להוועץ ברופא המשפחה שלו לגבי גורמי סיכון אחרים ואורח חיים

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול