אינסולין לבמיר ובייתא

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

26/12/2011 | 08:50 | מאת: רוזה

שלום רב! בת 60 חולת סכרת מזה 10 שנים התחלתי טיפול באינסולין לבמיר 28 יחידות לפני חודשיים ולמרות הדיאטה עליתי ב-3 ק"ג ערכי הסוכר מאוזנים.לפני כן טופלתי במסגרת מחקר בבייתא הצלחתי לשמור על המשקל אבל לא על ערכי הסוכר. האם אפשר לשלב בין אנסולין לבייתא?

שלום רוזה השילוב בין בייטה לאינסולין ארוך פעולה ניתן על ידי רופאי סוכרת לא מעטים. קיים הגיון רב בשילוב זה כיוון שהבייטה יעילה ביותר לאורך היממה והלבמיר יותר בשעות השינה. עם זאת הדבר חייב להעשות במעקב רופא סוכרת.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול