כיצד מזריקים אינסולין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

20/12/2011 | 11:02 | מאת: ישראל

אני מטופל מספר שנים (5) בגלוקופצ' +גלוקורייט בחצי שנה האחרונה רמת הסוכר בצום עלתה מ- 160 ל- 250 והמוגלובין A1C עלה מ- 6 ל-8.8 כתוצאה מכך הוחלט שעלי להתחיל להזריק אינסולין ארוך טווח. (פעם ביום INS. LEVEMIR FLEXPN 5*3ML ). נאמר לי להתחיל ב- 10 יחידות וכל יומיים להגדיל ב-2 יחידות. לפי התוצאות אני רואה שכל 2 יחידות מוריד לי ב- 10 . שאלתי היא עד כמה מגיעים והאם מזריקים לפי הצפי כ- 30 יחידות פלוס בהזרקה אחת?

שלום ישראל ההמלצות שניתנו לך הן ההמלצות המקובלות לתחילת טיפול באינסולין בזאלי. לבסוף המינון הנכון הוא אישי ומשתנה בין חולה לחולה. חולה אחד זקוק למעט יחידות ואחר ליותר. לא מעט חולים נזקקים ל30 יחידות ואף יותר.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול