האם יש יתרון לויקטוזה על אינסולין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

15/12/2011 | 13:06 | מאת: יעקב

הומלץ לי להתחיל בויקטוזה ואני עומד בקרטריון הסל. שמעתי דעות שונות ולא ברור לי האם נכון להתייחס לאינסולין כקו אחורי ולויקטוזה כקו קדמי. מה משפיע על ההחלטה באיזה מהתרופות להתחיל לנסות קודם?

שלום יעקב ויקטוזה פעילה במיוחד בהורדת הסוכר לאחר האוכל. אינסולין בזאלי יעיל במיוחד בהורדת סוכר הצום. ההחלטה על הטיפול היא בהתאם לממוצע הסוכר, ערכי הסוכר לאורך היום, אורך החיים וכד'. ייתרון מסויים לויקטוזה הוא אפשרות לירידה משמעותית במשקל , אך מצד שני גם יתכנו תופעות לוואי. מומלץ להוועץ ברופא סוכרת . תפקידו הוא להתאים לך את התרופה הנכונה ביותר עבורך.

17/12/2011 | 21:32 | מאת: יעקב

תודה רבה

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול