אנדרומדה....

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

01/12/2011 | 11:38 | מאת: ענת

שלום, אנחנו שבועיים בעסק.האם נכונה ההנחה שדווקא זהו השלב שבו הטיפול הניסיוני החדש הוא הכי מתאים?השלב בו תאי ביתא יתעוררו בקרוב (ירח דבש) ורגע לפני שהם מותקפים שוב? אשמח לשמוע דעתך תודה ענת

שלום ענת התרופה של אנדרומדה מיועדת לחולי סוכרת מבוגרים מסוג 1 בתחילת מחלתם. בשלב ירח הדבש, תאי הלבלב עדיין מייצרים מעט אינסולין ואופי המחלה יציב יותר. התרופה שפותחה מאריכה את התקופה הזאת. זו עדיין תרופה נסיונית ועדיין אינה משווקת לקהל הרחב. עם זאת התוצאות נראות מבטיחות.

06/12/2011 | 09:46 | מאת: ענת

תודה על המענה.זה בערך מה שהערכתי לגבי חלון ההזדמנויות (ירח דבש).למה רק מבוגרים? האם אין ילדים בשלב הניסוי הנוכחי? (שלב 3) ואיפה בדיוק מבררים את הפרטים....? תודה

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול