סכרת סוג 2

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

24/11/2011 | 23:00 | מאת: נזאר

שלום דוקטור אני חולה סכרת מזה 6 שניים עד לפני שנה יתי מכבל כדורים עכשן אני מזריק אנסולין 58 יחדות כול פעם שאני מגיע לרופה רק מעלה לי את המנון השאלה איך אני יכול לוריד את הכמות במכום לעלות לי במנון דרך אגב אני מאוד שומר אני עושה כול יום ספורט יותר משעה וזה לא עוזר מה הפתרן אם אתה יכול לעזור לי ותודה לך

שלום נזאר מינון האינסולין הנכון עבורך הוא המינון שיעיל בהורדת הסוכר. לפעמים כאשר חולה יורד במשקל ומשלב פעילות גופנית- דרישת האינסולין עבורו יורדת. מכאן שמומלץ לנסות להקפיד מעט יותר על הדיאטה בכדי לרדת במשקל. בחולי סוכרת מסוג 1 , האינסולין הוא בדרך כלל התרופה היחידה היעילה. בחולים עם סוכרת מסוג 2, ניתן לשלב את האינסולין בתרופות פומיות בכדי להגיע לאיזון סוכר טוב יותר.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול