2 שאלות

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

01/08/2011 | 21:53 | מאת: אבי

שלום ד"ר רועי, 1. האם לחולה סוכרת הנוטל ג'נואט אין בעיה לקחת סיאליס ? 2. קראתי שהגלאבוס משפיע יותר טוב לאחר ארוחה מאשר הג'נוביה. הנקודה היא שהמחקר היה של החברה שמייצרת את הגלאבוס. האם באמת מבין משפחת מעכבי DPP4 הגלאבוס עדיפה על הג'נוביה ? תודה, אבי

שלום אבי נטילת ג'נואט אינה מהווה התווית נגד לנטילת סיאליס. עם זאת מומלץ להוועץ ברופא שרשם לך את התרופות וליידע אותו לגבי נטילתן. לגבי גלבוס מול ג'נוביה, אין הוכחה קלינית חד משמעית שהאחד עובד טוב יותר מהשני. לפעמים חולים מגיבים יותר לגלבוס מאשר לג'נוביה. לפעמים לא. צריך להתאים את התרופה הנכונה לחולה.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול