טיול עם BYETA

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

12/07/2011 | 09:41 | מאת: מיקי

אני נוסע לחודש לחו"ל וצריך לקחת עמי מזרק אחד סגור (כי הנוכחי ייסתיים באמצע שהותי בחו"ל) - מדדתי את הטמפ' בתוך תיק שקניתי וזה כ 20 מעלות צלזיוס (הבנתי שסגור צריך להיות במקס' 8 מעלות) - מה אפשר לעשות ? האם הפסקת ההזרקה לשבועים זה יכול לגרום לבעיות רציניות ?

שלום מיקי אכן מומלץ לשמור בייטה סגור במקרר. מאידך לאחר תחילת השימוש בו נמצא שהחזקתו בטמפ' החדר אינה פוגמת ביעילותו. כנ'ל לגבי מזרק סגור. תוכל לשמור אותו איתך ולהשתמש כשתזדקק לו. רק אל תשאיר את המזרק בתיק ברכב חונה ואל תשלח אותו במזוודה במטוס. מומלץ להוועץ בנושא גם בחברה המספקת את הבייטה. טיול מהנה.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול