insulin

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

06/07/2011 | 14:20 | מאת: לאה

שלום ד"ר אלדור. הלבלב שלי לגמרי גמור - זה 20 שנה שאני מטופלת בגלוקופג' ובגלובן + Avandia. קבלתי רק לפני שבועיים אינסולין - פעם ביום (בלילה) -המינון עדיין בבדיקה- האם יש תרופה פחות דרסטית (אם אכן טיפול באנסולין דרסטי)? תודה לאה

שלום לאה אינסולין אינו טיפול דרסטי. כשהוא ניתן בזהירות ובצורה הדרגתית תוך התאמת המינון והסוג לחולה, הטיפול באינסולין יכל להיות מצויין . בנוסף , בדרך כלל חולה המקפיד על דיאטה והטיפול המומלץ, משפר את איזון הסוכר עם אינסולין. לפעמים טיפול לזמן קצוב באינסולין משפר את תגובת הלבלב לטיפול הפומי.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול