אינסולין לנטוס - האם עוזר להורדת רמת הסוכר ?

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

30/06/2011 | 13:05 | מאת: רוחלה

מזה כחודש אני משתמשת באיסולין לנטוס ללא שיפור בבוקר בצום הערכים נעים מ 170 עד כ230 לערך התחלתי במינון 20 יחידות כיום המינון הוא 30 בבוקר ו 22 בערב והדבר לא עוזר מה עושים

שלום רוחלה מינון האינסולין הסופי הוא אישי ומותאם לגופך. בדרך כלל עולים במינון בהדרגה עד שערכי הסוכר מתחילים להתאזן. בחולה אחד המינון הסופי יהיה מעט יחידות ובאחר הרבה יותר (עד 80יח' ואפילו יותר). בנוסף מומלץ לנסות להקפיד יותר על דיאטה ותזונה בזמן זה בכדי להמנע מעלייה במשקל וקושי בהגעה לאיזון.אני ממליץ לך להוועץ ברופא שלך בנוגע לשינוי מינון האינסולין.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול