סוכרת הריונית

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

15/06/2011 | 22:57 | מאת: איילה

שלום רב מה הם רמות סוכר בצום ושעה אחרי האוכל בכדי לקבוע שצריך להזריק אינסולין לאישה שיש לה לסוכרת הריון.(לא היה סוכר לפני הריון) האם ניתן לטפל בהריון בכדורים ולא בזריקות תודה

שלום איילה. ככלל את צריכה להיות במעקב של רופא המומחה בטיפול בסוכרת הריונית. במהלך ההריון השאיפה היא לערכי סוכר כמה שיותר תקינים ולכן האיגודים המקצועיים השונים קבעו רף שונה לערכי הסוכר המומלצים. ככלל החלטה על תחילת טיפול או הוספת זריקת אינסולין צריכה להעשות על ידי הרופא העוקב אחריך בהתבסס על מדידות שאת מבצעת בביתך. ערכים מקובלים בדרך כלל הם ערכים נמוכים מ95 בצום ומ130- 140 שעה אחרי האוכל הם ערכי היעד בטיפול.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול