הזרקת אנסולין "מיקטרד 70/30 צבע חום

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

22/05/2011 | 18:02 | מאת: מוטי

כל 12 שעות, 35 יחידות, בדיקת דם לאנסולין ממוצע הינו כ6.5 בד"כ מאוזן מאז כ15 שנים בנוסף צורך תרופות...סימבקסון 40, בזפיברט 400, קסטרל 10 מ"ג, אנדלקס 2 ליום זלול 2 ליום, אספירין 1 ליום ו2 ויטמין די. לאחרונה בשנתיים האחרונות, אני סובל מגירוי בעור ובעת חיכוך מופיעה במקום צריבה ורגישות, כל בדיקות הדם תקינות בד"כ, הייתי אצל הומוטולגית, נשללת כל מחלת דם כלשהי לא יודיע מה הסיבה של אותם צריבות בעור הגוף, כולל כף היד לאחר מאמץ פשוט כגון סגירת בורג עם מברג, אני בין 67 גמלאי משרות המדינה, האם יתכן והדבר נוביע מאנסולין לא מתאים? בתקופה האמורה עליתי במשקל בכ10 ק"ג, משקלי היום 80 ק"ג בערך, גובה 172 ס"מ אודה לתשובתך בתודה, מוטי.

שלום מוטי התופעה שאתה מתאר אינה מתאימה לטיפול באינסולין. עם זאת אין לשלול זאת. קיימים תכשירי אינסולין אחרים מאלו שאתה לוקח ובמידה ואתה חש שהתופעה נגרמת מהאינסולין, ניתן לנסות להחליף לתכשירים דומים מחברות אחרות או בעלי פעילות מעט שונה. כל זה במחיר של 'קלקול' האיזון הטוב בו אתה נמצא. אני ממליץ לך להוועץ בנושא עם רופא הסוכרת שלך.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול