אינסולין לעומת כדורים

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

13/05/2011 | 18:41 | מאת: דינה

שלום.בוויכוח בין 4 סוכרתיים,פרץ וויכוח:חלק חושבים שאינסולין ניתן כשרמת הסוכרת גבוהה מאד,חלק חושבים,ואני ביניהם,כי לקופות החולים משתלם יותר לתת לסוכרתיים כדורים כי האינסולין יקר הרבה יותר.על-כן,הודעות שונות של הקופות ,הרופאים,הן שמספיקים כדורים.מה דעתך בנושא?מי צודק?מהידוע לי,האינסולינים החדשים נוחים לשימוש ,קלים להפעלה ןטובים. תןדה על תשובתך

שלום דינה אין כל מדיניות מכוונת מצד הקופות לגבי כדורים או אינסולין. רופא סוכרת ורופא המשפחה יכולים לרשום את זה או את זה , לפי צרכי החולה. בחולים מסויימים הטיפול באינסולין מתאים יותר בתחילת המחלה , ובאחרים , רק כשערך הסוכר מאד גבוה ולאחר כשלון הטיפול בכדורים. אכן תכשירי האינסולין החדשים נוחים לשימוש.

17/05/2011 | 00:33 | מאת: דינה

תודה דוקטור אלדור.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול