לנטוס

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

05/05/2011 | 23:31 | מאת: צור

שלום לך,אני מקבל לנטוס כ17 מנות ליום אני מזריק כול יום ב 20.00 בערב פעם אחת ובכול זאת הסוכר שלי מאוד גבוה כ330 ,אפשר להזריק יותר מי פעם אחת בלנטוס ומה אפשר לתקן בתודה רבה צורי

שלום צור לא ברור לי מתאורך, מתי ערך הסוכר גבוה . האם זה בבוקר או בהמשך היום. בכל מקרה- לשאלתך, במקרים מסויימים רופאי סוכרת ממליצים על נטילת לנטוס פעמיים ביום- הדבר עשוי להיות רלבנטי יותר במינונים נמוכים יותר של התרופה. עם זאת בדרך כלל , ככיסוי בזאלי לזמן הצום (לילה) כפי שאתה נוטל אותו, מתן חד פעמי מספיק. אני ממליץ לך להוועץ ברופא הסוכרת שלך. יתכן וצריך להעלות את מינון הלנטוס. יתכן וצריך להוסיף תכשיר אחר - לדוגמא- אינסולין קצר פעולה.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול