מה ההבדל בין לנטוס ללבימיר ?

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

26/04/2011 | 10:13 | מאת: אלונה

ד"ר אלדור בוקר תוב, אני רציתי לדעת מה ההבדל בין אינסולין לנטוס ללבימיר , אבא שלי חולה סוכרת בן 72 ואני שוקלת את האפשרות שיעבור לאינסולין לנטוס תודה רבה

שלום אלונה אין הרבה הבדל בין לנטוס ללבמיר. עם זאת לנטוס ניתן פעם ביום. לבמיר ניתן לתת פעם או פעמיים ביום. יחידה אחת של לנטוס כנראה מעט יותר 'חזקה' בהורדת סוכר מיחידה אחת של לבמיר. משך הפעולה של לנטוס כנראה מעט יותר ארוך. בחולי סוכרת מסוג 1 , יתכן וטיפול בלבמיר כרוך בפחות עלייה במשקל. סה'כ שני התכשירים מאד יעילים ובטוחים יחסית לתכשירי האינסולין הישנים יותר.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול