לנטוס אינסולין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

05/03/2011 | 19:04 | מאת: ש.כ.

הצלחתי לאזן את רמת הסוכר בבדיקה של הבוקר בצום אך במהלך היום עד ההזרקה של הערב הסוכר עולה מעל 300. הגלוקומין פעמיים ביום והאמריל 2 מ"ג פעם ביום לא מסייעים לאיזון הסוכר במהלך היום. האם צריך להמשיך ולעלות מינון למרות שבבוקר זה תקין ואם לא אז מה מומלץ.

שלום ש.כ. אני ממליץ לך להוועץ בנושא עם רופא הסוכרת שלך. יתכן ואת זקוקה לשילוב של אינסולין קצר פעולה לארוחות העיקריות או נסיון טיפול באחת מהתרופות החדשות יותר (בייטה/ויקטוזה).

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול