C1

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

03/03/2011 | 23:17 | מאת: אירית

שלום לך ד"ר רועי אלדור רציתי בבקשה לדעת אם במשך 20 שנה לאחר סוכרת הריונית שבה קבלתי אינסולין ולאחר מכן ה C1 שלי היה 5.8 ולא לקחתי שום טיפול והגוף עבר טראומה ( אירוע מוחי קל) פתאום הC1 שלי השתנה ל8.7 והתחלתי שוב לקחת אינסולין כי הסוכר הגיע ל350 והתחלתי דיאטה חזקה האם יש מצב שהגוף יתאזן והC1 יחזור להיות כמו שהיה לפני ? האם לקיחת אינסולין ושמירה על דיאטה תוריד לי את הסוכר וה C1 לרמות טובות האם אוכל להפסיק עם האינסולין או אצטרך אותו כל חיי ? האם אינסולין מוריד את רמת ה- C1 תודה מראש על תשובך

שלום אירית יתכן שסוכר הדם עלה בשל הארוע המוחי ויתכן שעלה לפניו (האם בדקת סוכר מדי פעם גם כשלא טופלת). לגבי הטיפול באינסולין, בחולים מסויימים ניתן לנסות להחליפו בתרופות אחרות. התנאי הוא ללא ספק איזון סוכר הדוק. שילוב של דיאטה ואינסולין יעיל ביותר בהורדת סוכר הדם. בחולים מסויימים אינסולין הוא הטיפול היחיד לו הם מגיבים ובחולים אחרים טיפול קצר באינסולין מאפשר להם המשך איזון סוכר טוב לאורך זמן עם תרופות פומיות.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול