האם אינסולין מסוג הומולוג עט 3ml זהה בהרכב ובמינון

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

31/01/2011 | 20:58 | מאת: אורנה

שלום, בתי בת 21 שנים, עם סכרת נעורים ומטופלת באינסולין humalog pen 3ml קצר טווח ו- levemir flex pen 3ml ארוך טווח כרגע נמצאת בדרום אמריקה - בצפון ארגנטינה וצריכה לרכוש אינסולין מהסוג humalog pen 3ml השאלה שלי האם האינסולין זהה בהרכבו ובמינונו לזה שבארצנו? אני בעצם במבוי סתום ולא מצליחה לקבל תשובות, ניסיתי לברר אצל היצרן בארץ "אלי לילי ישראל" ונותרתי ללא מענה, בררתי גם אפשרות של משלוח אווירי וגם כאן יש בעיה היות וצריך משלוח בקירור. אני תקווה שתוכל להיות לי לעזר. תודה, אמא מודאגת

שלום אורנה חברת אלי לילי ידוע בבקרת איכות העומדת בסטדנדרטים מערביים. את תכשיר ההומלוג היא משווקת ברוב העולם ולמיטב ידיעתי גם באגרנטינה. במידה והיא קונה תכשיר זה שם שמיוצר על ידי החברה- סביר שהוא עמד בסטדנדרטים גבוהיים של בקרת איכות. בכל מקרה במידה והיא חוששת- מומלץ שתבדוק את הסוכר לפני ואחרי ההזרקה ותוודא שאופן פעולתו זהה לתכשיר אליו היא רגילה.

03/02/2011 | 23:07 | מאת: אורנה

לד"ר רועי אלדור שלום, תודה רבה על התייחסותך. אני יודעת כי בארץ אצלנו האינסולין נמדד ביחידות של 100 יחידות ל- 1 מ"ל השאלה שלי האם גם בארגנטינה זהה? אשמח אם יש לך תשובה. תודה

שלום אורנה ברוב העולם מינון זה הוא המקובל. עם זאת בחו'ל ניתן להשיג גם תכשירים המכילים 500 יחידות בML. מומלץ לוודא שם עם הרוקח המוכר את התרופה. בנוסף הפרטים בדרך כלל מצויינים על האריזה.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול