דלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

24/01/2011 | 08:58 | מאת: אמיר

שלום... 1- האם יש קשר בין סכרת ניעורים לבין דלקת חניכיים.האם הטיפול בדלקת הוא אצל אדם בריא. 2- ישנה תרופה בשם דיבאיסק שמורידה רמות הסוכר (תערובת של עשבים מסוימים).האם מוכרת לך?האם מומלצת?

שלום אמיר דלקת חניכיים עלולה לגרום ליציאה מאיזון, במיוחד בחולי סוכרת נעורים. בנוסף חולי סוכרת שאינם מאוזנים חשופים יותר לזיהומים בכל הגוף- וגם בחלל הפה. לגבי דיאבסיק- המלצתי היא לדבוק בתכשירים המקובלים ולא ב'תוספי המזון' השונים. תרופות אלו בדרך כלל עולות הרבה, יעילותן מוגבלת במקרה הטוב ומגוון תופעות הלוואי שלהן בדרך כלל לא ידוע (כולל השפעה על תרופות אחרות). במקרה הטוב מדובר רק בבזבוז כסף. במקרה הרע הן עלולות להזיק. מכאן שאני ממליץ לא ליטול תכשירים 'טבעיים'. בל נשכח שהתרופות הרעילות ביותר הקיימות כיום ברפואה- מקורן במגוון צמחים . גם הן החלו כתערובות של עשבים...

24/01/2011 | 11:15 | מאת: אמיר

באיזה תכשירים מורידי רמות סוכר אתה ממליץ בנוסף לאינסולין אמיר

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול