האם יש לי בעייה בסוכר?

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

15/11/2010 | 11:17 | מאת: תמר

אני בחורה בריאה בת 29. אם אני לא אוכלת בין שעתיים לארבע שעות פתאום צונחת עליי סחרחורת, חולשה, רעד באצבעות הידיים, וקרייוינג עז למתוק ותחושת רעב חזקה. אני מרגישה פיזית רע כשזה קורה וכאילו אני צריכה "לטרוף" אוכל עכשיו.אני רוצה להיות מאוזנת ולהוריד במשקל והתופעה הזו מקשה עליי. האם המצב המתואר מעיד על בעייה ברמת הסוכר בדם? או בלוטת התריס? איך ניתן לבדוק את זה? תודה רבה, תמר

שלום תמר עלייך לפנות לרופא המשפחה ולבקש לבצע הן בדיקות כלליות והן בדיקות הורמונליות. התופעה שאת מתארת עלולה לנבוע ממספר סיבות ויש מקום לבצע בדיקות לברר זאת.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול