הרפואה הסינית וסוכרת

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

14/11/2010 | 11:17 | מאת: יובל סתמסקי

ברצוני להפנות אל כתבה בנושא הטיפול בסוכרת בזוית ראייה של הרפואה הטבעית: http://www.dikurim.com/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=1990041 אשמח אם יהיה מדור קבוע בנושאי הרפואה הטבעת/סינית ואשמח עוד יותר לכתוב במדור יובל

שלום יובל פורום זה אינו מיועד לפרסום פורום זה מיועד לדון בטיפולים מבוססי הוכחה במחלת הסוכרת (evidence based medicine). באתר אליו אתה מפנה מגוון רחב של טיפולים נטולי כל הוכחה. חלקם אף עלולים להזיק לחולים במצבים מסוימים. אבקש להימנע מפרסום כאלה בפורום זה בעתיד

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול