אינסולין לנטוס

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

13/11/2010 | 16:31 | מאת: רחל

שלום רב אני הייתי רוצה לדעת איך אפשר לבד להחליט כמה לנטוס להזריק הרי זו זריקה של פעם ביום אני מקבלת 15 יחידות כל ערב ובנוסף לוקחת גלבוס פעמיים ביום ומטפורמין פעם ביום עד יום שני האחרון הייתי מזריקה בנוסף ללנטוס גם 3 פעמים ביום ליספרו בגלל היפויים רבים הפסיקו לי את הליספרו היום 5 ימים לאחר הפסקת הליספרו אני מהבוקר עם סוכר גבוהה מאד הייתי שמחה לדעת מה לעשות במקרה כזה

שלום רחל בדרך כלל את מינון הלנטוס משנים בהדרגה, כל 3 ימים על סמך רמת הסוכר בבוקר עד שמתעוררים עם ערך היעד שקובעים מראש. עם זאת אין להחליט על כך לבד. חשוב לקבל הנחיות מדויקות ופרטניות מרופא הסוכרת שלך. אני ממליץ לך להוועץ בהקדם ברופא הסוכרת שלך בכדי להחליט על אופי וסוג הטיפול שלך בסוכרת.

14/11/2010 | 15:45 | מאת: רומן

השאלה שלי דומה, איך נקבעת כמות היח' של לנטוס כאשר מתחילים להשתמש בו

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול