גלוקוז

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

13/11/2010 | 07:56 | מאת: אליהו

האם לפני פעילות גופנית כדאי לקחת טבליית גלוקוז? ולגבי ג'נוביה האם יש סכנה אם לוקחים בטעות פעמיים ביום?

13/11/2010 | 08:34 | מאת: בועז

אליהו שלום, תפקידה היחיד של טבלית הגלוקוז הוא להעלות במהירות את רמת הסוכר בדם כדי למנוע היפוגליקמיה והסכנות הטמונות בה. את איזון הגוף, לפני ואחרי פעילות גופנית, יש לבצע באמצעות מזון מזין ובריא. מומלץ להתייעץ עם דיאטנית קלינית או תזונאי ספורט. תרופות ככלל צריך ליטול על פי המינון שנקבע. מינונים אחרים לא בהכרח נבדקו מחקרית לגבי תופעותיהם השליליות. הג'נוביה מכילה מעכב DPP ועל כן היא לא תוריד לך את רמת הסוכר יתר על המידה. בברכה, בועז

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול