novomix 30 בסוכרת הריון

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

22/10/2010 | 21:23 | מאת: דפני

שלום בהריון שבוע 17 עם סוכרת הריון. הבעיה שלי היא הערכים בצום (בבוקר)וערכים גבוהים בערב. לפיכך, הרופא נתן לי להזריק בערב שתי יחידות של novomix 30.האם זהו טיפול מקובל בהריון? האם יש תכשיר שהוכח כמסוכן פחות לעובר? ברקע שימוש בציפרלקס 15 מ"ג ביום. תודה

שלום דפני הטיפול בסוכרת הריונית שונה מהטיפול בסוכרת בדרך כלל. השאיפה בסוכרת הריונית היא לשמור על ערכי סוכר מאוזנים עד כמה שניתן ובמיוחד לאחר הארוחות. לגבי אופי הטיפול- יש המשלבים טיפול פומי אך פעמים רבות נותנים גם אינסולין. בכל מקרה הטיפול צריך להתבצע על ידי רופא סוכרת ו/או גניקולוג העוסק בתחום. במידה ואינך במעקב של אחד מאלו- אני ממליץ לך בחום לפנות אליהם להמשך טיפול.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול