נרשם לי לוומיר לאחר ש-HBA1C= 13.8 האם כל חיי אצטרך

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

14/10/2010 | 13:06 | מאת: אמציהו

לאחר שאבדתי כ- 15 ק"ג והרגשת צמא ושתיה מרובה בצעתי בדיקת דם ונמצא ש A1C=13.8 ן- רמת סוכר 400 -לפני שנה היה 125 קבוע קיבלתי מרופאת משפחה 2X גלוקופג לאחר שבוע מומחה לסכרת רשם לי הזרקה של 20יח של INS LEVOMIR בנוסף לגלוקופג שאלתי האם כל חיי אצטרך להזריק או לחילופין דיאטה חריפה וספורט יבטלו את הצורך בכך האם הלבלב ישתקם גם ללא הזרקת האינסולין אני בת 60 במשקל 99 ק"ג 1.60 גובה

שלום אמציהו לא ניתן לחזות מראש את משך הטיפול באינסולין. ישנם חולים הנזקקים לטיפול זה לכל החיים ואחרים המצליחים לאחר תקופה, להיגמל. ללא ספק פעילות גופנית ודיאטה עוזרות וכן שמירה על איזון הדוק של רמות הסוכר בדם. בכל מקרה בחוסר איזון משמעותי כשלך, הרושם שאינסולין יקל על האיזון. בלעדיו הסיכוי להצליח להתאזן קיים אך קלוש.

20/10/2010 | 13:30 | מאת: HBA1C

אינסולין ארוך טווח עובד מצוין על הורדה של HBA1C גבוה, אצלי זה היה על 10 ורשמו לי לנטוס, עם השימוש המספר עומד על 6.5

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול