סכרת והגדלת חזה

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

06/10/2010 | 13:45 | מאת: רוית

אני בת 28 ולפני כמה חודשים הובחנתי בתור סוכרתית (סכרת נעורים ) , והשאלה שלי האם אני יוכל בעתיד לעשות הגדלת חזה האם סוכרתיים יכולים לעשות הגדלת חזה ?

שלום רוית חולי סוכרת יכולים לעבור כל ניתוח שהוא. מחלת הסוכרת עלולה להגביר את הסיכון במהלך הניתוח ובמהלך ההחלמה- במיוחד במידה ואינך מאוזנת. ניתוח של חולה סוכרת דורש התייחסות מיוחדת של הצוות המטפל, המנתח, המרדים ורופא הסוכרת. עם זאת במידת הצורך הניתוח בדרך כלל אפשרי. אני ממליץ לך להוועץ בנושא ברופא הסוכרת העוקב אחרייך.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול