תוצאות של הויקטוזה

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

27/09/2010 | 20:04 | מאת: רוני

אני מבן 64 ומשתמש בויקטוזה חודשיים וחצי,בערכי הסוכר התוצאות נפלאות,מה שמפריע לי זה,עצירות וצריבות,יש לך מה להציע לי ?

שלום רוני לכל תרופה - תופעות לוואי. בכל תרופה צריך לשקול את הרווח המופק ממנה מול הסבל מתופעות הלוואי. בצרבת ובעצירות ניתן לטפל באופן ישיר. אני ממליץ לך להוועץ ברופא הסוכרת שלך לגבי שילוב הטיפול עם תכשירים לצרבת ועצירות. בנוסף יש לשקול האם הסבל הנגרם מהטיפול בויקטוזה שווה את המשך הטיפול בה. בכל חולה המצב שונה ולכן צריך להוועץ בנושא ברופא המכיר אותך ועוקב אחריך.

29/09/2010 | 12:17 | מאת: אבי

שלום רוני, אני מזדהה איתך לגמרי התרופה גרמה ללא מעט 'בלאגן' במע' העיכול, אני לא יכולתי להמשיך. ד"א לא מעט אנשים שלוקחים את התרופה מפסיקים בדיוק בגלל הסיבה הזאת, תופעות הלוואי בלתי נסבלים בד"כ

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול