אינסולין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

21/12/2008 | 15:23 | מאת: דניאל

הייתי שמחה לשמוע על התחלופות השונות של השימוש באינסולין, ועל הסוגים השונים שיש? מה למשל נחשב הכי חדיש? הכי מתקדם התחום? תודה

21/12/2008 | 17:59 | מאת: ד"ר ארוין שטרן

האינסולינים החדשים ב יותר הם ה אנלוגים במו אינסולין לנטוס במע]ין אןתם :נספגים מהר יותר,ניתן להזריק אותם מיד לפני אוכל,גורמים ל פחות היפוגליצמיות,פעולתם ב תוך הגוף פיזיאולוגי יותר מה שמבדיל בין האינסולינים זה טווח פעילותם,יש אינסולינים עים טווח פעילות קצר טווח פעילות בינוני ו טווח פעילות ארוך

22/12/2008 | 23:38 | מאת: דניאל

האם הלנטוס הוא לטווך ארוך?

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול