התייחסות

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

15/08/2010 | 12:21 | מאת: רותם אלימלך

אני צריכה התייחסות לבעיה שלי, בתי בת 18 כמעט ויש לה סוכרת 2 כבר שנה אני יודעת שכדורים יגרמו לכך שהלבלב לא יתפקד עצמאית ובכל מקרה תצטרך לעבור לאינסולין. האם בגיל הזה לא עדיף שתקח כבר עכשיו אינסולין

שלום רותם אלימלך כדורים אינם גורמים ללבלב לא לתפקד. אני חושב שההחלטה על אופי וסוג הטיפול צריכה להעשות על ידי רופא סוכרת מומחה. יתכן ותזדקק לאינסולין בעתיד- אך החלטה על כך צריכה להעשות במסגרת מעקב מרפאתי הדוק במרפאת סוכרת, על פי צרכי ביתך ואופי מחלתה.

17/08/2010 | 12:37 | מאת: רותם אלימלך

על מה אתה ממליץ בגיל הזה באופן כללי ?

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול