אינסולין לוימיר

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

08/08/2010 | 08:43 | מאת: אליהו

לד"ר שלום. הרופא שלי קבע לי ערכים קבועים ללוימיר 40 בבקר ו 16 בערב. האם הערכים האלו לא אמורים להיות מחושבים לפני כל הזרקה?

שלום אליהו אינסולין בזאלי- לדוגמא אינוסלין לומיר, ניתן בדרך כלל במינון קבוע. אופי פעולתו ארוך ועדין ועל כן אינו משתנה בהתאם לבדיקת הסוכר שלפני ההזרקה. שינויים במינון אינסולין מסוג זה נעשים על סמך בדיקות הסוכר מספר שעות לאחר ההזרקה, עדיף בצום. מכאן שאת המינון הלילי משנים בדרך כלל בהתאם לתוצאות הסוכר שנמדד בבוקר שלאחר ההזרקה. קביעת מינון קבוע להזרקת אינסולין מסוג זה היא שיטה מקובלת ונפוצה במהלך טיפול בתרופה זו.

10/08/2010 | 12:17 | מאת: שירן

חשבתי שאינסולין בזאלי מזריקים פעם אחת ביום או שלא הבנתי נכון את השאלה של אליהו?

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול