הפסקת טיפול בלנטוס

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

20/07/2010 | 15:45 | מאת: אלה

אני בת 59 חולת סכרת סוג 2 מזה כחמש עשרה שנה. עד כה הייתי מטופלת בכדורים (גלוקומין, גלוקורייט). רמת הסוכר בשנה האחרונה התייצבה על 240 (בערך). לפני כשבועיים התחלתי טיפול באינסולין לנטוס ומאז רמות הסוכר עולות ככל שיחידות ההזרקה עלו. היום רמת הסוכר הגיעה ל-380. האם יש איסור על הפסקת לנטוס?

20/07/2010 | 16:41 | מאת: דב

אני חושב שלפני שאת מפסיקה כדאי לדבר עם הרופא כי האינסולין הארוך הזה מאוד יעיל בהורדה של סוכר

שלום אלה אני ממליץ לך לפנות בהקדם לרופא הסוכרת שלך בכדי להתאים את הטיפול באינסולין לאופי המחלה. בדרך כלל חולים מגיבים לטיפול באינסולין וכאשר אין תגובה הסיבה בדרך כלל מינון נמוך מדי. בנוסף יתכן וצריך לשלב בטיפול גם זריקות אינסולין קצרות פעולה לארוחות. כל אלו הם שינויים שצריכים להתבצע באופן מסודר על ידי רופא הסוכרת העוקב אחריך.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול