שינוי ברמת הסוכר

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

17/07/2010 | 21:03 | מאת: shibani

שלום ד"ר אלדור. לםני כחודשיים התחלתי-עפ"י המלצתך-להשתמש באינסולין 'לנטוס', לאחר שתרופות אחרות כגון ויקטוזה ואינסולין 'לבמיר' לא נתנו תוצאות טובות. ב'לנטוס' היו תוצאות טובות מאוד ולאורך זמן. התחלתי במינון של 12 יח' ועליתי עד 17 יח' ולא היה צורך לעלות יותר הואיל ורמת הסוכר היתה די יציבה (בד"כ 130 בהשכמת הבוקר ). אולם בשבוע האחרון חל שינוי חריף לרעה, המתבטא בבוקר ברמות סוכר גבוהות מאוד ולאורך רוב שעות היממה. ניסיתי להגדיל את המינון עד ל20 יח' וללא שינוי. אדגיש כי לא חל אצלי שינוי בהרגלי התזונה.אודה לך אם תמליץ לי האם להמשיך ולהעלות את מינון האינסולין, אולי לחלק את מתן התרופה לםעמיים ביום? כ"כ, אבקש לשאול מה אפשר ליטול בשעה ש"הסוכר משתולל", ע"מ להוריד באופן מהיר את רמתו?

19/07/2010 | 12:10 | מאת: זיו

האם בנוסף ללנטוס אתה משתמש בתכשירים נוספים?

19/07/2010 | 13:31 | מאת: shibani

כן, גלוקופאג' 1X3 ונובונרם 0.5*3 (1 מ"ג גרם לי לתחושות חזקות של רעב ולתופעות של "היפוגליקמיה")

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול