עלייה ברמות סוכר ובכמות האינסולין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

05/07/2010 | 11:12 | מאת: דודרה

שלום, אני חולה בסכרת סוג 1 10 שנים. מזריק אינסולין הומלוג לפני כל ארוחה בין 10 ל 15 יחידות ולנטוס בכל ערב 32 יחידות. לאחרונה כמויות האינסולין לא מורידות את הסוכר לרמה הרצוייה. שאלתי, האם יש הגבלה על כמות האינסולין שאני יכול להזריק. כרגע עליתי בכמויות ההומלוג בכ 20% וזה לא תמיד מספיק, כלומר בין 12 ל 18 יחידות לפני כל ארוחה. תודה.

שלום דודרה אינסולין היא תרופה ללא מינון. המינון הנכון הוא המינון הגורם לירידה בסוכר הדם. מכאן יעילותה הרבה. עם זאת , עלייה בתצרוכת האינסולין עלולה לנבוע מתהליכים שונים וכדאי לברר את סיבתה- מהשמנה ועד דלקת חניכיים או זיהום אחר. מומלץ לפנות לרופא הסוכרת שלך בכדי לברר את סיבת העלייה בצריכה האינסולין היומית.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול