לנטוס

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

23/06/2010 | 11:22 | מאת: אביב

שלום רב, אני מטופל בלנטוס ואפידרה , מה קורה אם שכחתי להזריק לנטוס אתמול בערב ? האם להזריק כעת ? האם לחכות שוב לערב ? האים להזריק יותר אפידרה במשך היום? תודה ויום טוב

24/06/2010 | 12:55 | מאת: אבי

אם אתה צריך תגובה מהירה כדאי לפנות לאחות בקופ"ח מזריקים את הלנטוס פעם ביום אבל חשוב מאוד להזריק בשעה קבועה אולי תזכורת יכולה לעזור לא לשכוח

שלום אביב ואבי. אני מסכים בהחלט עם אבי. במצבים כאלה יש להוועץ ברופא הסוכרת שלך או באחות הסוכרת העוקבת אחריך. לנטוס צריך להזריק פעם ביום ובזמן קבוע. הזרקה מאוחרת יותר בשל שיכחה יכולה לשבש את תכנית האינסולין היומית . בחולים מסוימים זה עלול להיות מסוכן ובאחרים יעבור ללא בעיות. לכן כדאי לשאול את מי שמכיר אותך באופן אישי ועוקב אחרי מחלתך במרפאה.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול