סכרת והריון

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

18/06/2010 | 21:46 | מאת: dodo

אני בת23 יש סכרת מ5 שנים משתמשת בלנתוס ויש לי מרשם של הומולוג אני עכשיו בהריון 15 שבועות האם זה בסדר להשתמש ומה לעשות אם לא דחוף תןדה רבה

שלום DODO הנושא של לנטוס בהריון הועלה במספר שאלות בשבועות האחרונים (תסתכלי למטה בפורום). נעשו מספר מחקרים שלא הראו כל נזק עם לנטוס בהריון, אך בשל הנסיון הרב יותר בNPH ישנם רופאים הממליצים עדיין עליו. המלצתי היא להוועץ ברופא המטפל בך במהלך ההריון וברופא הסוכרת שלך.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול