התיעצות לגבי אינסולין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

07/06/2010 | 12:50 | מאת: אמלי

לד"ר אלדור, אני קוראת בפורום לא מעט בפורום וחייבת לציין לטובה את התשובות הברורות שלך השאלה שלי קשורה לאינסולין n p h האינסולין מאוד לא נוח לשימוש ולא מסיבה אחת, אני כבר זמן מה מתלבטת אם לבצע שינוי ואם מותר לי בכלל

שלום אמלי בדרך כלל , ברוב החולים ניתן להחליף בין הNPH לאחד מתכשירי האינסולין הבזאלי החדישים - הם נוחים יותר בכך שאופי פעילותם יציב יותר (פחות קפיצות סוכר ל2 הכיוונים) ופחות השמנה בדרך כלל. מומלץ להוועץ בכך ברופא הסוכרת.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול