לנטוס

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

20/05/2010 | 21:07 | מאת: מאיר אוחנה

לאחר בדיקת הדם האחרונה החלבון הסוכרתי עלה ל11.2 והרופא ללא היסוס ביקשה להתחיל לקחת את הלנטוס שאלתי האם להתחיל לקחת לנטוס והאים לאחר שמתחילים להתאזן האם אפשר להפסיק לקחת אותה תודה

21/05/2010 | 14:02 | מאת: מתן

אם תצליח להתאזן כדאי להמשיך להזריק לנטוס, אני בהתחלה היססתי גם אבל זה נוח לשימוש (מזריקים רק פעם ביום) וזה לא גרם לי לעליה במשקל ככה שלדעתי אם אמרו לך לקחת כדאי

שלום מאיר אוחנה ומתן תחילת טיפול באינסולין בזאלי (לדוגמא לנטוס) כשההמוגלובין המסוכרר גבוה (במיוחד בערכים גבוהים מעל 8), הגיונית ובעלת יתרונות. היא בטוחה יחסית מחד אך אפקטיבית מאידך. לעטים, כאשר חולה חוזר לאיזון, הלבלב חוזר לתפקד ואז ניתן להפסיק את הטיפול באינסולין ולחזור לטיפול פומי. לא ניתן לחזות מראש מי יצליח להיגמל מאינסולין ומי לא.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול