סכרת הריון

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

19/05/2010 | 21:32 | מאת: לירז

שלום ד"ר , הנני בהריון שבוע 29 , בבדיקת העמסת סוכר היו לי 2 ערכים גבוהים ולכן אני מטופלת כסכרתית .אני עורכת בדיקות דם 7 פעמים ביום באמצעות גלוקומטר. בבוקר בצום ולאחר שעה אחרי אחרוחות ולאחר שעתיים (בוקר צהרים וערב) . יש לי תמיד בבוקר שעה אחרי האוכל ערך של 160 , שאר הערכים תקינים . כלומר בצום עד 95 שעה אחרי יתר הארוחות עד 140 ושעתיים אחרי הארוחה עד 120 האם יש צורך בלקיחת אינסולין מה דעתך? אני עורכת את הבדיקות הללו כבר 8 ימים . המון תודה

שלום לירז הערכים אכן מעט גבוהים. לגבי אפשרויות הטיפול, אני ממליץ לך להיוועץ ברופא הסוכרת שלך או ברופא הנשים המטפל בסוכרת הריונית. קיימות היום מספר גישות טיפול אפשריות כאשר המוכחת והשמרנית היא אכן טיפול באינסולין.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול