לוימיר

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

13/05/2010 | 08:08 | מאת: בר

האם הזרקה של 14 יחידות כל ערב נותנת אותה תגובה כמו הלאנטוס? האם אפשר להפסיק לקחת את הגלוקופז'? תודה על התגובה.

14/05/2010 | 10:34 | מאת: רחל

לא הבנתי לגבי תגובה? מבחינת איזון ? אם את/ה מחפש/ת את אותה תגובה של לנטוס למה שלא לשקול מעבר ללנטוס?

שלום בר ורחל. בחולים מסוימים אין הבדל בטיפול בין לנטוס ללבמיר ובאחרים יחידה אחת של לנטוס מעט חזקה יותר מלבמיר. מכאן שצריך לנסות ולראות את ההשפעה. בנוסף בדרך כלל לא מפסיקים את הגלוקופג' בטיפול זה אך אני ממליץ לך להוועץ באופן ישיר עם רופא הסוכרת המטפל בך.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול