אינסולין בחו"ל

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

03/05/2010 | 23:27 | מאת: סוויטי

האם עלי לשנות את זמני הזרקת הלנטוס בזמן שהייה בארצות הברית, הן בחוף המזרחי והן בחוף המערבי. מעבר לזה אני מזריקה גם הומלוג לפני הארוחות. אודה לתשובתך!

שלום סוויטי בשל הג'ט-לג, עם ההגעה לארה'ב, יתכן וזמני הערנות שלך והשינה ישתבשו עם ההגעה לארה'ב. המלצתי היא למדוד את סוכר הדם פעמים רבות. לנסות ולסדר את הזריקות כך שתקחי את זריקות האינסולין בזמנים דומים לאלו שהיית לוקחת בארץ (לפני השינה, לפני האוכל וכד'). חשוב לזכור ששינוי זה בשעות ערנות עלול להוביל לערכי סוכר גבוהים או נמוכים מדי. מדידות רבות ביום ימנעו זאת עד שתתרגלי. נסיעה טובה.

06/05/2010 | 22:49 | מאת: סוויטי

תודה על תשובתך, ד"ר.

09/05/2010 | 12:43 | מאת: נירה

בטיסה איפה עדיף לשמור את הלנטוס?

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול