אינסולין לנטוס ולבימיר

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

03/05/2010 | 17:55 | מאת: רוני

שלום, מה ההבדל בין שתי האינסולינים האלו , אם בכלל ? תודה , רוני

04/05/2010 | 17:33 | מאת: אלון

ההבדל הכי משמעותי בין לנטוס ללבמיר הוא משך הפעילות, לנטוס פועל במשך יום שלם ללא אירועי שיא לעומת השני שפועל פחות

שלום אלון ורוני. כפי שפורט בעבר בפורום זה, ההבדלים בין לנטוס ללבמיר קטנים בדרך כלל. שניהם אינסולין מהסוג הבזאלי. לנטוס ניתן פעם ביום ולבמיר ניתן לתת פעם או פעמיים ביום (מכאן שמשך פעולתו, במינונים הנמוכים קצר יותר). יתכן ולבמיר גורם למעט פחות השמנה מלנטוס. מאידך, יתכן וללנטוס השפעה יעילה יותר בהורדת סוכר הדם. הבדלים אלו קטנים ופעמים רבות אינם באים לידי ביטוי.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול