בדיקת אינסולין לילד

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

19/04/2010 | 12:11 | מאת: נירית

שלום. בני בן ה-7 מטופל בהורמון גדילה. עקב כך, נמדדת רמת הסוכר בדמו כל 3 חודשים. בבדיקה האחרונה הגלוקוז הראה על 106 ולכן בדקנו שוב אחרי שבועיים. הגלוקוז היה 88 שאני יודעת שהוא תקין, לגבי האינסולין אני לא מבינה את תוצאות הבדיקה: נתקבל - <2.00 µIU/ml מה זה אומר? בדקו לו גם המוגלובין באותו הקשר מדוע? תודה מראש.

שלום נירית טיפול בהורמון גדילה עלול להעלות את רמות הסוכר וכן לגרום לעלייה ברמות המוגלובין. עם זאת כיוון שתחום זה אינו תחום עיסוקי העיקרי אני ממליץ לך לפנות לרופא הילדים או אנדוקרינולוג הילדים העוקב אחר בנך ולברר עימו את הפרטים.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול