יתרונות של לנטוס

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

25/02/2010 | 11:57 | מאת: לודמילה

שלום, רציתי לדעת מהם היתרונות של השימוש באינסולין לנטוס ? תודה ,לודמילה

26/02/2010 | 11:42 | מאת: אינסולין

שלום לודמילה אינסולין לנטוס הוא אינסולין ארוך-מזריקים את האינסולין פעם אחת ביום, הוא פועל ל24 שעות ובכך ימנע היפוים. לא צריך להתאים אותו לארוחות ונטרלי בהשפעה על משקל הגוף

שלום לודמילה ומר/גב' "אינסולין" אינסולין לאנטוס הוא אחד מהאינסולינים הבזאלים החדישים. הוא ניתן בזריקה חד יומית ופועל יממה שלמה. כיוון שאופן פעולתו מתון (ללא עלייה וירידה ברמת האינסולין בדם- ) הוא גורם לפחות ארועי היפוגליקמיה ומקל באיזון הסוכרת בהשוואה לאינסולין ארוך מהדור הישן (הNPH).

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול