אינסולין מסוג siac

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

18/02/2010 | 23:55 | מאת: eyal

נודע לי שיש אינסולין אורך טווח חדש בשם siac מה דעצך על נהאינסולין הזה, ואיך ניתן לקבלו.

שלום אייל. מדובר ב2 תכשירים הנמצאים עדיין בניסוי קליני ולמיטב ידיעתי אינם זמינים לשימוש הרחב. הSIBA הוא אנלוג ארוך פעולה והSIAC הוא תערובת יציבה של אנלוג ארוך ואנלוג קצר. מחקרים קליניים בתכשירים אלו מתקיימים גם בארץ - במרכזי הסוכרת הגדולים (בהדסה בירושלים, ואני מניח שגם בבתי חולים אחרים ברחבי הארץ)

21/02/2010 | 17:32 | מאת: נטע

מעולם לא שמעתי על האינסולין הזה, יש לו יתרונות או שטרם יודעים?

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול